De woonkamer

De woonkamer heeft een kitchenette met de volgende
faciliteiten: een Nespresso koffiemachine, een waterkoker, een eierkoker, een broodrooster, een magnetron, koffiecups, koffiemelk en suiker, theezakjes, serviesgoed, bestek, keukenlinnen & schoonmaakmiddelen. 

De eethoek bestaat uit een royale houten tafel en twee comfortabele stoelen. Heerlijk om aan te ontbijten, de krant te lezen of een spelletje te doen. 

In de bergruimte staan wat spelletjes en een minikoelkastje voor een kleine voorraad meegebrachte producten. Naast de bergruimte is er een apart toilet en bij zomers weer zorgen de openslaande deuren voor een echt buitengevoel.

De slaapkamer

De slaapkamer is vanuit de woonkamer bereikbaar via een halletje en een boerenschuifdeur. 

De slaapkamer is voorzien van een royale boxspring-combinatie, nachtkastjes, bedlampjes, fijn beddengoed, een sprei, stopcontacten naast het bed en een garderobekast. 
De gordijnen zijn verduisterend zodat je of wakker wordt van de wekker of vanuit jezelf als je lekker uitgeslapen bent. Door de openslaande deuren kom je uit op het privé terras.

Achter de tweede boerenschuifdeur vind je een inloopbadkamer met wastafel, een verlichte spiegel, een regendouche, badkamerlinnen, een föhn en ligt er een gastenzeepje van Zusjelief klaar, handgemaakt uit eigen atelier.  

Verder...

Het luxe vrijstaande huisje heeft een oppervlakte van 40m2 en de nok is op 4 meter hoogte wat het huisje van binnen heel ruimtelijk maakt. Via onze privé parking is de entree van het huisje te bereiken. Voor gasten is er een TOP parkeerterrein op 2 loopminuten afstand van de B&B. Op het privé terras staat een houten tuinset. Je kunt er heerlijk ontbijten in het vroege zonnetje, plannen maken voor de dag, een goed boek lezen of gewoon 'zijn'.