Tarieven en voorwaarden 2020 


Najaarsactie
: boek nu via onze website en ontvang 5% korting op het overnachtingstarief!


Overnachtingstarief 

Ma t/m donderdag: 

€87,00 2p.p.n. en €75,00 1p.p.n. inclusief ontbijt, BTW en toeristenbelasting. 

Vrijdag t/m zondag:

€97,00 2p.p.n. en €85,00 1p.p.n. inclusief ontbijt, BTW en toeristenbelasting.

Het verblijf wordt aangeboden met gebruik van: kitchenette faciliteiten, Wifi, Netflix, linnengoed, elektriciteit en eindschoonmaak van het huisje. Tijdens schoolvakanties en feestdagen kunnen andere tarieven gelden welke op te vragen zijn via info@huisjeaanhethof.com.


Annuleren
7 dagen vo
or de aankomstdatum is annuleren kosteloos. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van de totale boekingsprijs in rekening gebracht. Bij annuleringen op de aankomstdag of bij voortijdig vertrek wordt 100% van de totale boekingsprijs in rekening gebracht.

Extra voorzorgsmaatregelen
In verband met COVID-19, de veiligheid van onze gasten en van onszelf hanteren wij extra hygiëne- en veiligheidsmaatregelen (beschikbaar in het huisje), wij gaan ervan uit dat gasten hun medewerking hieraan verlenen. Zo kunnen we het gastenverblijf verantwoord in bedrijf houden.

Aankomst- en vertrektijd
Je bent welkom vanaf 15.30 uur, aankomst op een eerder tijdstip is helaas niet mogelijk. Het huisje is vanaf 15.30 uur geopend, de sleutel ligt op tafel. Je kunt dus 'contactloos' inchecken, dat voelt voor ons niet heel gastvrij maar wel verstandig in de huidige omstandigheden. Wij verzoeken je de volgende ochtend uiterlijk 10.00 uur te vertrekken i.v.m. de eindschoonmaak van het huisje en de komst van onze volgende gasten.  

Gebruik kitchenette
Tijdens het verblijf kun je gebruik maken van diverse kitchenette faciliteiten waaronder een espresso-apparaat, een waterkoker, een broodrooster, een eierkoker, keukenlinnen, het nodige aan serviesgoed en een mini-koelkast. Met deze faciliteiten wordt het maken van een eigen ontbijt een eitje. Let op: Het bereiden van gerechten is niet mogelijk en niet toegestaan i.v.m. het geldende gemeentebesluit*. 
Het gebruik van de kitchenette is een extra service die je wordt aangeboden. De schoonmaak ervan valt hier niet onder, wij verwachten dan ook dat je deze weer schoon & opgeruimd oplevert voor onze volgende gasten.

Afhaalmaaltijden optie
Ook in Bronkhorst hebben de restaurants momenteel tijdelijk hun deuren moeten sluiten voor bezoekers. Er bestaat de mogelijkheid om op de vrijdag, zaterdag en zondag heerlijke afhaalmaaltijden te bestellen bij Het Wapen van Bronkhorst voor een heel betaalbare prijs. Let op: wel voor 16.00 uur bestellen.


TV faciliteit
In het huisje is een tv-scherm aanwezig, tv-programma's van de NPO zijn niet rechtstreeks maar wel achteraf te bekijken. NPO Start Plus en Netflix is aanwezig.

Parkeren
Kom je met de auto dan kun je deze gemakkelijk parkeren op de openbare parkeerplaats net buiten het stadje, deze bevindt zich op loopafstand van het huisje.

Last but not least 
Het huisje is niet geschikt voor kinderen. Huisdieren kunnen niet worden toegelaten. 't Hof 1 is geheel rookvrij.