Voorzieningen en prijzen 2021

Overnachtingstarief

Een overnachting inclusief ontbijt, btw en toeristenbelasting kost €97,00 2p.p.n. of €85,00 1p.p.n. 

Het verblijf wordt aangeboden met gebruik van kitchenette faciliteiten, Wifi, Netflix, linnengoed, elektriciteit en eindschoonmaak van het huisje. Tijdens schoolvakanties en feestdagen kunnen andere tarieven gelden welke op te vragen zijn via info@huisjeaanhethof.com.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 7 dagen voor de aankomstdatum is annuleren kosteloos. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van de totale boekingsprijs in rekening gebracht. Bij annuleringen op de aankomstdag of bij voortijdig vertrek wordt 100% van de totale boekingsprijs in rekening gebracht.                                                                                                

Aankomst- en vertrektijd

Je bent welkom vanaf 15.30 uur, aankomst op een eerder tijdstip is helaas niet mogelijk. Het huisje is vanaf 15.30 uur geopend, de sleutel ligt op tafel. Je kunt dus 'contactloos' inchecken, dat voelt voor ons niet heel gastvrij maar wel verstandig in de huidige omstandigheden. Wij verzoeken je de volgende ochtend uiterlijk 10.00 uur te vertrekken i.v.m. de eindschoonmaak van het huisje en de komst van onze volgende gasten. 

Extra voorzorgsmaatregelen m.b.t. Covid-19

We vragen je als gast je medewerking te verlenen aan de extra hygiënemaatregelen bij het vertrek te weten: 
  • alle ramen te openen;
  • het beddengoed en de gebruikte handdoeken opgevouwen in de wasmand achter te laten; 
  • de overgebleven ontbijtspullen weer in de mand te stoppen.
Zo kunnen we het gastenverblijf verantwoord in bedrijf houden.

Gebruik kitchenette

Tijdens het verblijf kun je gebruik maken van diverse kitchenette faciliteiten waaronder een espresso-apparaat, een waterkoker, een broodrooster, een eierkoker, keukenlinnen, het nodige aan serviesgoed, een magnetron en een mini-koelkast. Met deze faciliteiten wordt het maken van een lunch en/of het opwarmen van een kant-en-klare maaltijd een eitje. Let op: zelf een maaltijd koken is niet mogelijk (i.v.m. het geldende gemeentebesluit zijn hier geen faciliteiten voor).
Het gebruik van de kitchenette is een extra service die je wordt aangeboden. De schoonmaak ervan valt hier niet onder, wij verwachten dan ook dat je de kitchenette weer opgeruimd & schoon oplevert voor onze volgende gasten.

Afhaalmaaltijden

Ook in Bronkhorst zijn de deuren van de restaurants tijdelijk gesloten voor bezoekers. Er bestaat de mogelijkheid om op de vrijdag, zaterdag en zondag heerlijke afhaalmaaltijden te bestellen bij Het Wapen van Bronkhorst (loopafstand van het huisje) voor een heel betaalbare prijs. Let op: wel voor 16.00 uur bestellen. Restaurants in Zutphen bieden op andere dagen ook goede afhaalmaaltijden aan voor een eerlijke prijs. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

TV faciliteiten

In het huisje is een tv-scherm aanwezig, tv-programma's van de NPO zijn niet rechtstreeks maar wel achteraf te bekijken. NPO Start Plus en Netflix is aanwezig.

Parkeren

Parkeren in de straten van Bronkhorst is niet toegestaan. Kom je met de auto dan kun je deze voor het huisje parkeren op een van de twee parkeerplaatsen.

Last but not least...

  • Het huisje is niet geschikt voor kinderen;
  • Huisdieren kunnen niet worden toegelaten;
  • 't Hof 1 is geheel rookvrij.